Мінтрансзв'язку ініціює зняття обмеження терміну дії пільг на проїзд студентам й учням ПТУ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мінтрансзв'язку ініціює зняття обмеження терміну дії пільг на проїзд студентам й учням ПТУ

288
Міністерство транспорту й зв'язку ініціює зняття обмеження терміну дії пільг на проїзд всіма видами транспорту студентам й учням професійно - технічних навчальних закладів. Про це сказано в повідомленні прес-служби Мінтрансзв'язку.
Відповідні зміни передбачено проектом постанови Кабінету Міністрів "Про внесення змін до Порядку надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I - IV рівнів акредитації й учням професійно-технічних навчальних закладів у міському, приміському пасажирському транспорті й міжміському автомобільному й залізничному транспорті територією України".
Згідно з повідомленням, проектом передбачено, що кошти на пільговий проїзд студентів й учнів міським транспортом повинні відшкодовуватися відповідними міськими бюджетами, приміським і міжміським автомобільним транспортом, залізничним транспортом - навчальними закладами.
Проект постанови вже погоджено з Міністерством праці й соціальної політики, Міністерством економіки, Міністерством освіти й науки, Міністерством юстиції і Міністерством у справах сім'ї, молоді й спорту.
Як повідомляло агентство, Конституційний Суд відмовив у відкритті провадження за поданням Президента Віктора Ющенка про конституційність обмеження Кабінетом Міністрів терміну дії пільг на проїзд учням і студентам.
Кабмін 5 квітня 1999 року видав постанову №541, якою затвердив порядок надання пільгового проїзду студентам вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації й учням профтехучилищ у міському й приміському пасажирському транспорті, а також міжміському автомобільному й залізничному транспорті територією України, і згідно з яким пільговий проїзд установлюється щорічно з 28 серпня по 28 червня.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас