Рада продовжить погоджувальну раду 13 грудня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Рада продовжить погоджувальну раду 13 грудня

109
Верховна Рада продовжить погоджувальну раду в четвер, 13 грудня, о 10:00. Про це журналістам у кулуарах Ради повідомив один з лідерів фракції "Блок Юлії Тимошенко" Йосип Вінський.
За його словами, на погоджувальній раді керівників 5 фракцій, що тільки-но закінчилася, було прийнято відповідне рішення.
"Сьогодні засідання не буде. Завтра погоджувальна рада о 10:00", - сказав Вінський. Він відзначив, що голова Верховної Ради Арсеній Яценюк не брав участі в погоджувальній раді.
Вінський також підкреслив, що Яценюк не має наміру заходити в сесійний зал, поки депутати від Партії регіонів не розблокують президію.
За словами Вінського, на засіданні погоджувальної ради в середу представники ПР вимагали вибачень із боку коаліції.
"Вони вимагають, щоб ми за щось вибачилися. Ми не знаємо, за що перед ними вибачатися", - сказав він.
Як повідомляло агентство, фракція Партії регіонів відмовилася брати участь у засіданні парламенту у випадку, якщо коаліція ухвалить рішення щодо першочергового розгляду Верховною Радою питання про призначення Юлії Тимошенко прем'єр-міністром.
Одна з лідерів ПР Раїса Богатирьова підкреслювала, що на погоджувальній раді ПР буде наполягати на тому, щоб парламент у середу спочатку розглядав питання про обрання заступників голови Ради і персонального формування парламентських комітетів, а тільки після цього - питання про призначення прем'єра.
Рада планувала почати засідання в середу о 16:00.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас