Форекс - прогноз на середу 12.12.07 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 12.12.07

Фондовий ринок
228
У середу очікується вихід наступних важливих економічних даних:
12:00 - Обсяг промислового виробництва Єврозони, жовтень.
Очікується, що промислове виробництво в Єврозоні в жовтні не змінилося, тобто приріст склав 0% що, звичайно недобре, але все-таки краще попереднього зниження на 0.7%. Негативний розвиток промислового виробництва може вплинути на євро, але тільки в короткотерміновій перспективі, тому що на ринку все ще продовжує домінувати негативний настрой щодо долара.
14:00 - Індекс рефінансування від МВА у США, 7-ого грудня.
Цікаво буде подивитися, якими виявляться цифри від MBA, чи покажуть вони поліпшення на ринку житла, що повинне відбуватися внаслідок знижень процентної ставки, або ситуація продовжить погіршуватися. Нагадаємо, що минулого тижня індекс виріс на 22.5%, не зробивши значного впливу на курс долара.
15:30 - Сальдо балансу зовнішньої торгівлі США, жовтень.
Згідно із прогнозами, дефіцит торговельного балансу в жовтні збільшився до -57.3 млрд доларів з -56.5 млрд. Ці дані зроблять понижувальний тиск на долар, тому що із країни грошей іде більше, ніж приходить. У такому випадку дуже важливими на наступному тижні будуть дані TICS по припливі інвестицій у країну, які повинні покрити дефіцит торговельного балансу.
17:30 - Дані по запасах сирої нафти, бензину й дистилятів у США, на 7-е грудня.
Дані із запасів нафти, бензину та дистилятів від міністерства енергетики здатні вплинути на американський долар. Якщо запаси бензину і дистилятів знизилися, то, щоб поповнити їх запаси, необхідно переробити вже наявні запаси нафти, але, хоч вони і виросли, повністю забезпечити попит на бензин і дистиляти не зможуть, а значить за цим піде нова закупівля нафти (незважаючи на зростання останніх запасів). Так що, якщо запаси збільшаться, то це зробить понижувальний тиск на ціни на нафту, що, у свою чергу, підсилить долар.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас