В Амстердамі закінчився ярмарок мільйонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Амстердамі закінчився ярмарок мільйонерів

138
На цьому тижні відбувся П'ятий ярмарок мільйонерів в Амстердамі. На ярмарку 246 всесвітньо відомих фірм представляли розкішні прикраси, одяг, меблі, відео- та аудіоапаратуру, косметику, твори мистецтва, автомобілі, мотоцикли, моторолери, яхти, літаки, вертольоти та інші товари.
Серед відвідувачів були не тільки власники мільйонних капіталів, багаті бізнесмени, керівники великих компаній, але і відомі художники, актори, телеведучі, спортсмени, журналісти.
На великому подіумі проходили виступу відомих артистів, концерти джазової музики. Під час ярмарку відбулися покази моди від Cavalli, Burberry, Gianfranco Ferre, Versace і Moschino.
Амстердамська фірма Gassan/Amsterdam Diamond Center підготувала найбільший стенд, на якому були представлені вироби відомих марок таких як Chopard, Breitling, Audemars Piquet, Breguet, IWC, Ebel. Побачити і купити можна було різноманітні ювелірні вироби і годинники. Причому, до уваги відвідувачів пропонувалися й унікальні речі, які більше ніде у світі не можна побачити і придбати.
Із шикарних автомобілів увагу відвідувачів найбільше привернули нова модель Rolls-Roys Drophead Coupe і такі досконалі машини, як Bentley Continental GT Speed і Maserati Quattroporte QTS, призначені для заможної публіки Лендровери.
З виставлених яхт і човнів особливу увагу цього року заслужив швидкісний човен із двигунами, що працюють на сонячних батареях. Цей унікальний човен розробили студенти Технічного університету голландського міста Делфт. Він буде вироблятися на спеціальне замовлення. На ярмарку човен із сонячними батареями представив публіці голландський космонавт Вуббо Оккелс, що займається проблемою поновлюваних джерел енергії.
Свої найбільш досконалі моделі відео- та аудіоапаратури представили компанії Samsung, Bang & Olufsen, Giorgio Armani. Літаки для приватних клієнтів пропонує фірма Solid Air - оператор приватних авіаперевезень у Європі, що найшвидше розвивається. Туристична компанія Talisman пропонує захоплюючі поїздки по всьому світі, наприклад, кулінарні подорожі в Китай, Перу, Малайзію і на індонезійський острів Балі. На сусідньому стенді пропонується нерухомість у Дубаї (Об'єднані Арабські Емірати).
Твори мистецтва пропонувала фірма Velazquez Art. Зокрема, були виставлені твори сучасного іспанського художника Гойо Домінгеса, що користуються на даний час великою популярністю в Дубаї, Марбеллі, Лондоні і Парижі. Середня ціна його картин - від 20 до 50 тисяч євро.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас