У Британії ростуть ціни на пальне — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Британії ростуть ціни на пальне

Енергетика
88
Мережа британських перевізників, фермерів та автомобілістів готується страйкувати проти подорожчання нафтопродуктів, повідомляє "K2Kapital".
Уже близько 100 тисяч чоловік підписали петицію на сайті Даунінг-стріт, вимагаючи, щоб прем'єр-міністр Британії Гордон Браун не підвищував паливний збір ще на 2 пенси за літр, що планується зробити у квітні.
У найближчі вихідні британці планують провести біля нафтопереробних підприємств акції протесту проти розмірів бензинового податку. Акція повинна початися в суботу о 10 годині ранку біля неназваного НПЗ або нафтосховища. Її мета - дати поштовх виступам по всій країні.
Про час акції повідомила "Transaction 2007", коаліція незадоволених водіїв вантажівок та автомобілістів, що обговорюють можливі форми протесту вже не перший тиждень. Коаліція планує проводити мирні акції, залишаючись у рамках закону - а не блокади НПЗ і сховищ, - щоб сигналізувати владі, що компаніям уже не по кишені ціни на пальне. У цей час ціна дизельного палива 1,20 фунтів стерлінгів за літр.
Невідомо, де почнеться акція і наскільки численною вона буде, з огляду на те, що вона призначена на день, коли люди традиційно роблять покупки перед Різдвом.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас