Кінах відзначив зацікавленість України в корейських інвестиціях — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кінах відзначив зацікавленість України в корейських інвестиціях

Кредит&Депозит
85
Українська сторона приділяє значну увагу розвитку торгово-економічного співробітництва з Республікою Корея і надалі буде продовжувати здійснювати політику поглиблення співробітництва, у тому числі залучення корейських інвестицій в економіку України. Про це заявив виконуючий обов'язки Міністра економіки України Анатолій Кінах під час робочої зустрічі з офіційною делегацією Міністерства закордонних справ та торгівлі Республіки Корея.
Як повідомили в прес-службі Мінекономіки, Кінах відзначив: "Нам необхідно оптимізувати роботу і працювати на середньотермінову перспективу, на найближчі роки. Інвестор іде тільки туди, де є високий рівень політичної стабільності, прогнозовані чіткі умови ведення і висока безпека бізнесу, рівноправна конкуренція".
Крім того, в.о. Міністра наголосив, що в Сеулі за підтримкою Посольства України і Торгово-економічної місії представництва відрито спільне українсько-корейське підприємство "Інвестиційна енергетична компанія", на базі якого відкрито постійно діюче представництво Українського союзу промисловців і підприємців (УСПП).
Нагадаємо, за даними Мінекономіки, товарообіг між державами за 9 місяців 2007 року склав 1,16 млрд дол. і збільшився, у порівнянні з показником 2006 року, на 399,43 млн дол. (в 1,5 рази). Загальний обсяг прямих інвестицій з Республіки Корея в економіку України за 9 місяців 2007 року склав 167,6 млн дол. В Україні здійснюють свою діяльність 20 підприємств із корейськими інвестиціями.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас