Жириновський не вважає висування Медведєва остаточним — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Жириновський не вважає висування Медведєва остаточним

108
Володимир Жириновський вважає, що, можливо, висування Дмитра Медведєва на посаду кандидата в президенти - не остаточне рішення, повідомляє агентство Regnum з посиланням на заяву лідера ЛДПР. Він відзначив, що за півгодини до початку з'їзду може з'явитися нова кандидатура. "А цю кандидатуру висунули, щоб подивитися на реакцію громадської думки. Потім візьмуть і переграють", - відзначив Жириновський.
Жириновський підкреслив, що партія влади могла б висунути в президенти кого завгодно. "Сердюков - можна було навести аргументи, що сьогодні головне - безпека, що людина, знайома зі Збройними силами, те ж саме можна було сказати про Іванова, про Матвієнка - що вперше жінка може стати президентом. Про будь-якого кандидата можна сказати багато позитивного. Треба, щоб він став президентом, і робота оцінюється по факту", - відзначив лідер ЛДПР. Що стосується Медведєва, Жириновський відзначив, що він "слава Богові, людина зі списку, що вже фігурувала".
Жириновський особливо відзначив, що ЛДПР однаково буде боротися за свого кандидата. При цьому він затруднився оцінити кандидатуру Медведєва. "Він ніколи не був кандидатом у президенти, Зюганова я знаю - втретє піде, я - у четвертий, Явлінського ми знаємо, можемо оцінювати, знаючи провал ліберальних реформ, занепад лівої ідеології. А тут продовження команди Путіна", - цитує агентство заяву Жириновського.
Прогнози Володимира Жириновського нерідко збуваються завдяки його особистому політичному чуттю, або доступу до інсайдерської інформації в Кремлі. Приміром, 30 листопада, саме напередодні проведення парламентських виборів, молодіжний центр ЛДПР провів у Думі Круглий стіл за участю Володимира Жириновського, де лідер ЛДПР спілкувався із найактивнішими блоггерами Рунета і заявив про те, що в Думу пройдуть 4 партії. Одне з питань торкнулося дій ЛДПР, якщо партія не пройде в Думу. Як заявив Жириновський, "це омана. ЛДПР пройде. Пройде і в 2011-ому, 2015-ому і в 2019-ому роках. Ви на пенсію підете, а вона все буде в Думі. Якщо хтось із присутніх дивився 29 листопада моє звернення до народу та звернення Президента, то міг би відразу зрозуміти, що ЛДПР обов'язково пройде. За два дні до виборів деякі починають сіяти смуту, що мовляв, пройдуть усього 2 партії. А я говорю, що 4 партії пройдуть".
Як відзначив сам Жириновський в інтерв'ю одному з українських видань, "іноді, те, що я говорив років п'ять назад, реалізовується. Але це - мої досягнення, моя прозорливість, мій розум, мій інтелект, мій талант втілений у якісь сценарії. У житті тільки два рішення - воювати чи не воювати, робити чи не робити, народжувати чи не народжувати. Отут легко вгадати", - відзначив лідер ЛДПР.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас