В Україні назвали Підприємця року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні назвали Підприємця року

289
Названо переможця національного етапу Міжнародного конкурсу Підприємець року (Entrepreneur Of The Year Award).
На урочистій церемонії нагородження фіналістів 2007 року переможцем національного етапу конкурсу Підприємець року - 2007 в Україні став Микола Лагун, голова ради директорів Дельта Банк, що також переміг у номінації Бізнес, що швидко розвивається.
У червні 2008 року він представить Україну на міжнародному фіналі конкурсу в Монте-Карло (Монако).
За титул найкращого підприємця року цього року боролися 15 фіналістів конкурсу, серед яких були такі відомі керівники українських компаній, як Євген Черняк ( ТМ Хортиця), Михайло Брейман (АМІ), Юрій Карпенко (Основа-Солсіф), Микола Кмить (IDS Group) та ін.
Нагадаємо, що переможцем національного етапу конкурсу Підприємець року 2006 в Україні став Михайло Левченко, генеральний директор інвестиційної компанії Мілленіум Капітал.
Міжнародний конкурс Підприємець року (Entrepreneur Of The Year Award) проводиться компанією Ernst & Young протягом 21 року в 46 країнах світу і вважається престижним міжнародним конкурсом в галузі підприємництва.
Конкурс визначає і нагороджує підприємців, які внесли найбільш вагомий внесок у розвиток національної економіки. У конкурсі беруть участь представники середнього і великого бізнесу, а переможців у кожній із країн-учасниць визначає національне журі, що складається з незалежних експертів - відомих представників ділових кіл.
Традиційно щорічно в Монте-Карло (Монако) проводиться міжнародний фінал конкурсу, на якому визначається підприємець, гідний мати титул Підприємець світу. У минулому році власником цього титулу став канадець Гі Лаліберте, засновник і генеральний директор всесвітньовідомого цирку Cirque du Soleil.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас