Азаров застерігає помаранчевих від бажання спілкуватися на "мові сили та ультиматумів" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров застерігає помаранчевих від бажання спілкуватися на "мові сили та ультиматумів"

111
Партія регіонів блокувала трибуну тому, що з нею хотіли розмовляти у формі ультиматумів, заявив регіонал Микола Азаров.
Для фракції Партії регіонів не принципово, скільки вони будуть очолювати комітетів. "Принципово для нас інше - як буде організована робота Верховної Ради", - підкреслив депутат.
Азаров відзначив, що фракція не дозволить диктувати їй умови. "Коли ви усвідомлюєте просту істину, що ми настроєні на конструктивну роботу і з нами можна конструктивно працювати, от з того моменту і почнеться конструктивна робота українського парламенту на благо народу України", додав він.
"Партія регіонів ніколи не була деструктивною силою і ніколи не буде нею надалі", - відмітив депутат. Азаров сказав, що більшість зараз "намагається розколоти фракції, а окремим депутатам пропонують різні посади". Він закликав "працювати чесно".
Депутат підкреслив, що "ми ні з ким не ведемо закулісних переговорів". За його словами, головне домовитися про принципи роботи парламенту, а не про те, як розподілити посади. Азаров відзначив, що представники коаліції, зокрема, Роман Зварич, що заявив, що вони не підтримають кандидатуру від КПУ на посаду першого заступника голови ВР, не можуть диктувати умови фракціям меншості.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас