Краматорська філія АБ "Брокбізнесбанк" впровадила зарплатний проект для ВАТ "СКМЗ" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Краматорська філія АБ "Брокбізнесбанк" впровадила зарплатний проект для ВАТ "СКМЗ"

137
Краматорська філія АБ "Брокбізнесбанк" уклала договір з Відкритим акціонерним товариством "Старокраматорський машинобудівний завод" на обслуговування зарплатного проекту.
У рамках співробітництва до кінця 2007 року планується встановити два банкомати на території ВАТ "СКМЗ", що дозволить 2 200 співробітникам підприємства користуватися послугами карткових продуктів уже на території підприємства.
Для співробітників цієї організації банк випустив міжнародні платіжні картки MasterCard Electronic.
Співробітники підприємства - власники платіжних карт, емітованих АБ "Брокбізнесбанк", мають можливість відкриття кредитної лінії для споживчих цілей і одержання споживчого кредиту в розмірі 5-ти окладів терміном до 12 місяців. Процентна ставка по кредиту встановлюється індивідуально, кошти для погашення кредиту, відповідно до індивідуального графіку, списуються безпосередньо з карткового рахунку, рятуючи власника платіжної карти від необхідності особистої присутності в банку.
Розвиток карткового бізнесу є одним із пріоритетних напрямків роботи АБ "Брокбізнесбанк". На 01.11.07 р. банк емітував 478 082 картки, установив 206 банкоматів, 276 POS-терміналів і пунктів видачі готівки.
Основними перевагами платіжних карток банку є:
Можливість відкриття мультивалютного карткового рахунку - як індивідуального, так і корпоративного;
Прив'язка двох карток різних платіжних систем до одного карткового рахунку.
Оперативне зарахування заробітної плати на карткові рахунки співробітників (протягом 2х годин з моменту переведення коштів на рахунок).
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас