Київрада ліквідує три газети — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київрада ліквідує три газети

98
Київрада ухвалила рішення щодо ліквідації в першому півріччі 2008 року комунальних підприємств "Редакція газети "Вечірній Київ", газети Київради "Хрещатик" і газети "Українська столиця". Відповідне рішення було прийнято сьогодні на сесії Київради.
Крім того, депутати вирішили до 1 квітня 2008 року розробити пропозиції щодо видання інформаційного бюлетеня Київради з метою інформування територіальної громади столиці про підготовку прийняття та контроль виконання рішень міської ради.
КМДА доручино провести всі необхідні організаційно-правові заходи, пов'язані з ліквідацією зазначених друкованих ЗМІ, і врахувати бюджетні видатки на наступний рік з урахуванням цього рішення, повідомляє УНІАН.
Як відзначається в пояснювальній записці, реалізація рішення буде "сприяти більш широкій можливості доступу територіальної громади Києва до об'єктивної інформації щодо діяльності Київрада".
Проект даного рішення був підготовлений і поданий на розгляд сесії постійною комісією з питань культури та інформаційної політики.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас