Клієнти вибрали "Банком року 2007" ПриватБанк, а експерти - "Райффайзенбанк Аваль" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Клієнти вибрали "Банком року 2007" ПриватБанк, а експерти - "Райффайзенбанк Аваль"

551
Перший в Україні банківський "Оскар" - конкурс "MasterCard Банк року 2007" завершився впевненою перемогою лідерів ринку.
Як повідомив FINANCE.UA Ян Чарни, генеральний директор MasterCard Europe в Україні, Чехії і Словаччині, "Основною метою конкурсу є зорієнтувати споживачів у динамічному і непростому ринку фінансових послуг і допомогти українцям у виборі надійного фінансового партнера". Причому кращі банки визначали як "академіки" - фінансові аналітики, учені і редактори економічних видань, так і клієнти шляхом всенародного Інтернет і SMS-голосування.
Переможцем у найбільш престижній номінації "Найнадійніший банк", якого визначали клієнти, з великим відривом став ПриватБанк. Другим у рейтингу клієнтських симпатій став "Укргазбанк", третім - "Кредобанк". Цікаво, що найкращі банки року за підсумками голосування "академічного" журі навіть не ввійшли в трійку кращих банків за підсумками голосування клієнтів.
Отже, "академічним" банком року став "Райффайзенбанк Аваль", за ним уже традиційно в списку номінантів ідуть "Родовідбанк" та "Укрсоцбанк". "Найбільш динамічним банком 2007 року" академіки визнали "Родовідбанк", а банкіром року на думку колег став глава "Укрсоцбанку" Борис Тимонькін.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас