КМДА: Велику кільцеву дорогу навколо Києва планують побудувати до 2015 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Велику кільцеву дорогу навколо Києва планують побудувати до 2015 р.

381
Велику кільцеву дорогу навколо Києва планується побудувати до 2015 року, повідомила прес-служба Київської міської державної адміністрації (КМДА) в четвер з посиланням на першого заступника глави КМДА Дениса Баса.
За його словами, до 2012 року планується реалізувати більше половини проекту.
Басс також повідомив, що в цей час розробляється генеральний план розвитку пришляхової інфраструктури із залученням експертів німецької компанії GTZ та англійської Moushel.
Окружна дорога з'єднає три міжнародні транспортні коридори і чотири національні. Проект передбачає будівництво терміналів для вантажного транспорту, митних і товарних складів для розвантаження міських і приміських зон Києва.
Орієнтовна вартість проекту становить 25,3 млрд грн у цінах минулого року без урахування виплат компенсацій за вилучення земель, будівель, втрату сільськогосподарського виробництва, перенесення інженерних комунікацій.
У зв'язку з цим тимчасово обмежені вилучення і зміна цільового призначення земельних ділянок, що збігаються з генеральним напрямком проходження траси.
Замовниками проектно-кошторисних і будівельних робіт Великої кільцевої дороги є служба автомобільних доріг Київської області і Державна служба автомобільних доріг України.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас