Американці обікрали свій уряд на 500 млн дол. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американці обікрали свій уряд на 500 млн дол.

Казна та Політика
96
Адміністрація США на даний момент намагається повернути в скарбницю близько 500 млн дол. - це частина суми, що була виділена для допомоги громадянам, що постраждали під час смертоносних ураганів дворічної давнини - "Катріни" і "Ріти". Гроші дісталися не тим, кому призначалися, повідомляє Associated Press.
Джеймс Макінтайр, офіційний представник Федерального агентства з надзвичайних ситуацій, заявив: "Розмір суми не остаточний. Існує більша ймовірність того, що в міру слідства вона буде зростати". З'ясувалося, що більше половини грошей, виділених урядом на відшкодування збитків своїм громадянам, потрапило в руки людей, які не мали ніяких доказів, що проживали в районах, що зазнали удару стихії. У підсумку матеріальна допомога в розмірі 494 млн дол. дісталася 134 тисячам американцям, які зовсім не були жертвами ураганів.
Крім цього, плутанина у виплатах компенсації привела до того, що комусь заплатили двічі. Але найбільше обурення в контролюючих органів викликали шахраї, які представили фальшиві адреси. У низці випадків громадяни одержували і чекові книжки на певну суму від Федерального агентства з надзвичайних ситуацій, до того ж ще і дебетові кредитні карти, але не поспішали повідомити про цю помилку.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас