"Донецькміськгаз" буде відключати неплатників від постачання газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Донецькміськгаз" буде відключати неплатників від постачання газу

Енергетика
60
ВАТ "Донецькміськгаз" змушено активізувати діяльність з відключення боржників за природний газ у зв'язку з низьким рівнем оплати.
Як повідомила прес-служба "Донецькміськгазу", із середи в Донецьку починає роботу додаткова бригада з відключення найбільших боржників.
За підсумками листопада відсоток оплати жителями Донецька спожитого природного газу склав 72,42%. Це рекордно низький показник платежів з початку поточного року. У жовтні частка оплати склала 109%, у вересні - 136%.
Прес-служба відзначає, що в листопаді найнижчі показники оплати були в Київському (55,6%), Ленінському (56,7%), і Будьонівському (63,9%) районах Донецька. Трохи краща ситуація у Ворошилівському (85,4%) і Пролетарському (84,4%) районах. Але дані показники також не є задовільними.
"У зв'язку із цим у першу чергу будуть відключені від систем газопостачання жителі міста, що мають велику заборгованість перед ВАТ "Донецькміськгаз" і проживають в районах, у яких відзначений найменший відсоток оплати", - говориться в повідомленні.
За підсумками листопада жителями Донецька було спожито 24 млн 273 тис. куб. м. природного газу. Нараховано 9 млн 72 тис. грн, з яких населення оплатило всього 6 млн 569 тис. грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас