Компанія Ахметова змінила назву — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Компанія Ахметова змінила назву

475
Рішенням Наглядової ради компанії "Метінвест Холдинг" Leman Commodities S.A. перейменована в Metinvest International S.A. Про це повідомляється в прес-релізі "Метінвест Холдингу".
Слідом за перейменуванням самої компанії будуть змінені назви представництв та офісів в 15 країнах світу, цей процес планується завершити протягом декількох найближчих місяців.
"Метінвест" тим самим завершив процес ребрендінгу каналів збуту Служби продажів Дивізіону сталі і прокату - Metinvest International S.A. буде відповідати за реалізацію продукції за межами України і країн СНД.
Відповідно до прес-релізу, юридична реєстрація нового імені компанії вже завершена, всі ключові клієнти були заздалегідь сповіщені.
Нагадаємо, раніше "Метінвест Холдинг" повідомив про плани перейменувати найбільшого металотрейдера на внутрішньому українському ринку ТОВ "СМ "Леман-Україна" в "Метінвест-смц".
Група "Метінвест" є регіональним лідером у ГМК, підприємства Групи виробляють понад 5 млн. тонн коксу і понад 17,5 млн. тонн залізорудної сировини, не тільки повністю забезпечуючи власні потреби, але і будучи ключовим постачальником для сталеплавильних компаній України і країн Європи.
ТОВ "Метінвест Холдинг" - керуюча компанія Групи "Метінвест". Власниками ТОВ "Метінвест Холдинг" є голландська компанія Metinvest B.V. (51,15%) і ЗАТ СКМ (48,85%). 100% Metinvest B.V належить SCM (Cyprus), 90% ЗАТ "СКМ" належить Рінату Ахметову.
За 12 місяців 2006 р. підприємствами "Метінвест Холдингу" було перераховано у вигляді податків та інших відрахувань 3,157 млрд грн.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас