Тимошенко дозволила своїм депутатам брати хабарі, щоб потім передати гроші на благодійність — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко дозволила своїм депутатам брати хабарі, щоб потім передати гроші на благодійність

Кримінал
359
Лідер БЮТ і найбільш імовірна кандидатура на посаду прем'єр-міністра України Юлія Тимошенко дозволила своїм депутатам брати хабарі від представників Партії регіонів для того, щоб потім передавати ці гроші на доброчинність. Про це Тимошенко розповіла журналістам, коментуючи спроби підкупу членів БЮТ для того, щоб вони вийшли з демократичної коаліції.
"Я хочу попередити Партію регіонів, що ми дали нову установку нашим депутатам - щоб вони брали ті 20 мільйонів, але потім ми їх будемо привселюдно передавати в дитячі будинки або у будинки престарілих", - заявила Тимошенко.
Вона також попередила, що депутати, які візьмуть такі гроші, будуть вільні від зобов'язань перед Партією регіонів.
Коментуючи дії депутата від БЮТ Юрія Крука, що спочатку відкликав свій підпис під коаліційною угодою, а потім анулював це рішення, Тимошенко сказала, що все так і було заплановано.
"Для того, щоб дезорієнтувати Партію регіонів, ми чотирьох наших депутатів підвели до написання заяв (про вихід з коаліції), до здачі карток і навіть до одержання грошей", - розповіла лідер БЮТ.
Тимошенко заявила, що це було зроблено, щоб задокументувати спроби підкупу з боку представників від Партії регіонів. При цьому вона сказала, що гроші були повернуті назад.
На питання, чому гроші не віддали на благодійність, Тимошенко відповіла: "Тому що ми про це не попереджали Партію регіонів, а тепер попереджаємо".
За матеріалами:
Деньги.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас