Київський метрополітен встановить автомати безконтактних карток — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київський метрополітен встановить автомати безконтактних карток

107
Протягом I кварталу 2008 року на станціях столичного метрополітену буде встановлено 150 автоматів дозапису безконтактних карток.
Виробництвом, монтуванням і налагодженням автоматів буде займатися компанія, що перемогла в другому етапі торгів, які відбулись 30 листопада.
Як повідомляє прес-служба комунального підприємства "Київський метрополітен", компанія - переможець двоступеневих торгів буде затверджена протягом 15 днів. У другому етапі торгів взяли участь ТОВ "Кард-Сістемс", ТОВ "Експотрейд" (м. Київ) і НП "Центр Інформаційних технологій "Д2-сервіс" (м.Київ). Найнижчу ціну запропонувало ТОВ "Кард-Сістемс".
У Київському метрополітені підкреслили, що автомати з використанням безконтактних карток значно поліпшать обслуговування пасажирів. У цілому безконтактні картки мають низку переваг і більш зручні в користуванні. Так, пасажир зможе внести будь-яку суму грошей на картку в зручний час і згодом, при необхідності, поповнювати її в касах метро. Залишок на рахунку своєї картки пасажир буде контролювати сам при перетинанні турнікета.
"Кияни зможуть заощаджувати на картках, оскільки вони багаторазового використання. Якщо хтось захоче відмовитися від картки, то без проблем зможе повернути її в касу та одержати свої кошти з урахуванням амортизації", - підкреслили в прес-службі.
Нагадаємо, безконтактні картки вводяться в межах впровадження автоматизованої системи оплати проїзду. Програма впровадження затверджена на сесії Київрада в грудні 2006 року. Замовником є Головне управління транспорту столиці. Найближчим часом передбачається впровадження подібної системи на наземному транспорті.
На сьогодні в столиці України безконтактними картками для проїзду в Київському метрополітені користуються понад 10 тис. пасажирів.
За матеріалами:
Сьогодні
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас