КМДА: Вартість проїзду в столичних маршрутних таксі не буде підвищуватись — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

КМДА: Вартість проїзду в столичних маршрутних таксі не буде підвищуватись

Казна та Політика
163
Плата за проїзд у столичних маршрутних таксі в найближчому майбутньому підвищуватися не буде, повідомив начальник Головного управління транспорту, зв'язку та інформатизації Київської міської державної адміністрації (КМДА) Іван Шпилевий.
"Підвищення тарифів на проїзд у маршрутних таксомоторах не буде. На сьогоднішній день робоча група завершує свою роботу, як ви знаєте, нам поставлено завдання київським міським головою відпрацювати питання до 5 числа. І до цієї дати ми надамо висновки про ситуацію на маршрутних таксомоторах", - сказав він в ефірі телеканала "Київ" у минулу неділю.
За його словами, у цей час робоча група вивчає можливість компенсації витрат компаніям-перевізникам.
"Розглядається також питання допомоги перевізникам з боку міської влади. Є кілька варіантів. Перший варіант - компенсації перевізникам за перевезення пільгових категорій населення, другий - якщо підприємство орендує територію, то через сесію Київрада знизить плату за оренду. Наступне питання - знизити комунальний податок. Є також варіант допомогти підприємству при покупці пального. Якщо воно купується не на заправках, а оптом, то це буде дешевше", - відзначив Шпилевий.
За його словами, перевізники пропонують підвищити вартість проїзду на 30-40%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас