Ющенко доручив Києву винести ігорні заклади за межі міста — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко доручив Києву винести ігорні заклади за межі міста

Казна та Політика
161
Президент Віктор Ющенко доручив Київський міської державної адміністрації винести за межі міста ігорні заклади.
Про це Українським Новинам повідомила прес-служба Ющенко з посиланням на його зустріч із мером Києва Леонідом Черновецьким.
Ющенко вважає, що ігорні заклади повинні перебувати мінімум за 30 км від кордонів Києва.
Також Президент доручив міськадміністрації терміново врегулювати ситуацію з будівництвом торгово-розважального центру "Троїцький" поблизу Національного спорткомплексу "Олімпійський" і забезпечити жителів міста спортивними площадками.
Крім того, Ющенко доручив Київміськадміністрації вжити заходів для припинення вирубки зелених насаджень у місцях новобудов, розробити план винесення за межу міста промислових підприємств, у стислий термін установити пам'ятник журналісту Георгію Гонгадзе та Меморіал пам'яті жертв голодоморів.
Доручення Президента також стосуються роботи музеїв народної архітектури і побуту в Пирогово, образотворчого мистецтва та "Київська фортеця".
Також Ющенко обговорив із Черновецьким питання про потреби релігійних організацій, про відродження храмів і про будівництво Кільцевої дороги.
Як повідомило агентство, експерти Агентства моделювання ситуацій вважають, що поздоровлення мера Києва Леоніда Черновецького з днем народження від імені глави Секретаріату Президента Віктора Балоги, а не Президента Віктора Ющенко, є поганим знаком для мера.
Київміськадміністрація вивчає можливість винесення ігорних закладів за межі міста.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас