Китай створить стратегічний запас нафтопродуктів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай створить стратегічний запас нафтопродуктів

Енергетика
92
Китай планує побудувати в західній провінції Сичуань резервуари для зберігання стратегічних запасів очищених нафтопродуктів у рамках боротьби із хронічними недостачами палива, повідомило агентство Reuters.
Сичуаньське Бюро управління матеріальними резервами підписало інвестиційний договір з місцевою владою округу Чунцін на будівництво нафтових резервуарів. Загальна сума інвестицій і планований об'єм сховища не розголошуються, але, як стверджують джерела агентства, мова йде про мільярди юанів.
Частина коштів буде виділена з компенсації, отриманої Сичуаньським бюро від продажу земельних ділянок і об'єктів у міських районах.
Сичуаньське бюро є підрозділом Державного бюро матеріальних резервів, що, у свою чергу, підпорядковане Національній комісії з розвитку і реформ, головному органу державного планування. У віданні Державного бюро перебувають такі стратегічні резерви як вибухові речовини, метали і нафтопродукти. У його юрисдикцію не входять запаси сирої нафти, які Пекін почав створювати торік.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас