Середній британець заборгував 33 тис фунтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Середній британець заборгував 33 тис фунтів

Кредит&Депозит
225
За оцінками PricewaterhouseCoopers, кожен дорослий британець винен 33 тисячі фунтів стерлінгів по іпотеці, кредитних картках та індивідуальних позиках, повідомила газета Daily Telegraph.
В 2000 році борг становив "усього" 17 тисяч фунтів.
В умовах, коли все більша кількість позичальників оголошує себе неплатоспроможними по свої боргах, а банки і будівельні товариства намагаються компенсувати свої збитки, річні комісійні на кредитні картки стануть нормою, говориться в доповіді Pw. Вони можуть досягти 30 фунтів на рік.
Незважаючи на перспективу річного збору і підвищення процентної ставки на щомісячні рахунки, багато хто, імовірно, будуть змушені частіше користуватися кредитними картками для зростаючих платежів по іпотечних кредитах. Наступного року в більш ніж мільйона британців завершаться пільгові іпотечні схеми з фіксованим відсотком. Їхні щомісячні платежі виростуть у середньому на 140 фунтів.
Автори доповіді передбачають похмурі перспективи споживчих кредитів у Британії, загальна сума яких у цей час становить більше 1,3 трильйони фунтів. Вони стверджують, що багато сімей уже вичерпали свої можливості, і очікують різкого збільшення кількості людей, оголошених неплатоспроможними. Це збільшить тиск на постачальників кредитних карт, які вже зіштовхнулися із втратою прибутку приблизно в 4 млрд фунтів через те, що люди не змогли заплатити відсотки по позиках.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас