Прогрес Ощадбанка відзначений дипломом — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Прогрес Ощадбанка відзначений дипломом

Фондовий ринок
75
Компанія Europay International відзначила Державний ощадний банк України за розвиток карткових програм, що підтверджено врученням банку спеціального Диплома в ході урочистої зустрічі в Києві представників українських банків – членів міжнародної платіжної системи Europay International.
А вручив його першому заступнику голови правління Ощадбанка Анатолію Гулею старший менеджер Europay International по Східній Європі Тоні Фекете за емісію 100 тисяч пластикових карт ведучої європейської платіжної системи. Відзначивши очевидний прогрес, досягнутий у цій сфері найбільшим українським держбанком, він особливо підкреслив, що обслуговування власників карт банк здійснює на рівні стандартів, прийнятих Europay International.
У своєму коментарі з приводу врученого банку диплома Анатолій Ґулей заявив, що програма розвитку пластикових платіжних засобів є одним із стратегічних напрямків діяльності Ощадбанка. Ми і надалі, сказав банкір, будемо динамічно освоювати ринок пластикових карт, пропонуючи своїм клієнтам вигідні карткові продукти, підвищуючи рівень банківського сервісу, розширюючи мережу банкоматів і POS-терміналів по обслуговуванню карт Europay International. Банки з високим ступенем орієнтованості на клієнта, переконаний А.Ґулей, досягають більшого росту обороту і рентабельності, чим ті, котрі в меншому ступені враховують інтереси клієнта.
Ощадбанк має статус принципового члена міжнародної платіжної системи Europay International з 1997 року. Банк планує під кінець року довести число емітованих кредитних карт MasterCard і дебетових Maestro до 200 тисяч.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас