Російський "Імпексбанк" остаточно став частиною Raiffeisen — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Російський "Імпексбанк" остаточно став частиною Raiffeisen

Фондовий ринок
130
Импексбанк і російське дочірнє підприємство групи Raiffeisen International "Райффайзенбанк Австрія" завершили юридичне об'єднання в єдину структуру під брендом "Райффайзенбанк".
Про це повідомив глава банку Йоханн Йонах. Його слова передає РІА Новини.
Йонах відзначив, що формування єдиної управлінської структури вже завершене, але технологічне об'єднання проведене не до кінця. Зміна вивісок на всіх відділеннях нового банку також не завершена.
Глава банку також відзначив, що об'єднаний банк посів сьоме місце в Росії за розміром активів - 393,9 мільярда рублів. Крім того, він став найбільшим банком за участю іноземного капіталу в Росії.
Нагадаємо, що злиттю банків намагався перешкодити колишній член ради директорів Імпексбанку Олег Говорухін. Він намагається домогтися від Райффайзенбанка компенсації за те, що він був змушений піти зі свого місця роботи. На думку Говорухіна, об'єднання повинне було бути припинене до того часу, як йому виплатять компенсацію. Говорухін претендує на 1,2 мільйони доларів.
Угода між Імпексбанком і Raiffeisen була вперше оголошена в лютому 2006 року. Австрійська банківська група погодилася заплатити за актив у Росії 550 мільйонів доларів.
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас