СБУ виявила розкрадання 3 млн грн, виділених на реконструкцію "Мистецького арсеналу" в Києві — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

СБУ виявила розкрадання 3 млн грн, виділених на реконструкцію "Мистецького арсеналу" в Києві

Кримінал
176
Управління Служби безпеки України в Києві порушило кримінальну справу за фактом розкрадання 3 млн грн державних коштів, виділених для проведення реконструкції на території державного підприємства "Культурно-художній і музейний комплекс "Мистецький арсенал".
Як повідомили в прес-центрі УСБУ, співробітники спецслужби, розслідуючи факти руйнування частини пам'ятки археології "Мазепинський вал", установили, що знищення історичної пам'ятки проводилося під виглядом робіт з демонтажу непридатних для використання конструкцій.
Прес-центр підкреслює, що посадові особи приватної комерційної структури, що проводила інженерну підготовку території в музейному комплексі, необґрунтовано завищувала вартість робіт. Крім того, всупереч угоді, ґрунт і сміття вивозили не на зазначений смітник за межами Києва, а безкоштовно звалювали на будмайданчику в мікрорайоні житлового масиву Троєщина.
Раніше столичні правоохоронці порушили кримінальну справу за фактом руйнування пам'ятки історії і службової недбалості, що привела до руйнування "Мазепинського Валу".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас