Приватбанк випустив 250 000 пластикових карт платіжної системи Europay International — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Приватбанк випустив 250 000 пластикових карт платіжної системи Europay International

Фінтех і Картки
256
У ході прес-конференції компанії Europay International, що відбулася в Києві і була присвячена до емісії в Україні першого мільйона карт платіжної системи Europay і проведенню чергового засідання Східноєвропейської Ради Директорів Europay International, Приватбанкові був вручений сертифікат з нагоди випуску 250 000 карт платіжної системи Europay. Приватбанк першим почав випуск пластикових карт в Україні, сьогодні став першим серед банків України, досягши оцінки в 250 000 карт Maestro і Mastercard. За словами представників компанії Europay International, даний факт є ще одним підтвердженням лідерства Приватбанку на українському ринку пластикових карт.
Приватбанк є одним з найбільш активних членів Платіжної Системи Europay International в Україні. Так 20 червня Приватбанк першим в Україні приступив до випуску принципово нового продукту для українського ринку - карт Maestro Prepaid, а в напередодні чемпіонату світу з футболу в Японії і Кореї, Приватбанком була випущена карта з унікальним «футбольним» дизайном.
У кожнім з відділень Приватбанку як на території України, так і за її межами, число яких на сьогоднішній день нараховує більш 1 280 філій, клієнти мають можливість оформити такі продукти системи Eurocard/MasterCard і Maestro, як MasterCard Standart, Master Card Gold, Cirrus Maestro, Cirrus Corporate, Maestro Preapid.
Довідка:
Приватбанк є лідером українського ринку пластикових карт. На сьогоднішній день банком емітовано більш 1 340 000 карт, що складає близько 40% від загальної кількості карт, емітованих українськими банками. На минулому тижні Приватбанк переборов рубіж емісії 1 000 000 карт VISA. Карткова інфраструктура Приватбанку включає 465 банкоматів, більш 15 тис. торгово-сервісних точок, більш 9 017 POS-терміналів і 1409 пункту видачі наявних. Регіональна мережа Приватбанку містить у собі більш 1 280 філій і відділень по всій Україні.
За матеріалами:
ПриватБанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас