Заборгованість по зарплатні в Луганській області з 9 до 16 листопада скоротилася на 2% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Заборгованість по зарплатні в Луганській області з 9 до 16 листопада скоротилася на 2%

Казна та Політика
82
Загальна сума заборгованості по заробітній платі на підприємствах Луганської області в період з 9 до 16 листопада 2007 року скоротилася на 1,5 млн грн, або на 2%, - до 71,7 млн грн, повідомила прес-служба обласної держадміністрації.
За її даними, зокрема, на економічно активних підприємствах заборгованість по зарплаті зменшилася на 800 тис. грн (на 2%) - до 33,2 млн грн.
На підприємствах комунальної і комунально-корпоративної форм власності заборгованість по зарплаті скоротилася на 1,5 млн грн (на 20%) - до 6,2 млн грн.
У той же час підприємства державної і державно-корпоративної форм власності наростили заборгованість по виплаті зарплати на 1,3 млн грн (на 13%) - до 11,7 млн грн. При цьому її зростання обумовлене сформованою на ВАТ "Лисичанськвугілля" з урахуванням структурних підрозділів заборгованістю в розмірі 3,5 млн грн.
Крім того, зберігається заборгованість перед працівниками ДП "Стрєлецький кінний завод 60" у зв'язку з нерозв'язаністю в Міністерстві аграрної політики України питання відчуження власності ДП на користь знову створеного підприємства "Агрофірма "Агро", після чого фірма зобов'язується погасити борги по зарплаті.
Заборгованість на ТОВ "Лисичанський завод гумових технічних виробів" може бути ліквідована тільки за рахунок коштів від продажу незадіяної у виробництві власності (очікувана сума від продажу - 5,2 млн грн).
Складною залишається ситуація з виплатою зарплати на ВАТ "Сєвєродонецький приладобудівний завод" (1,7 млн грн), інвестором якого затверджений УП ТОВ "Віко-Україна".
На підприємствах, що перебувають у процесі санації або банкрутства, заборгованість скоротилася на 1%, або на 700 тис. грн, - до 31,7 млн грн.
На економічно неактивних підприємствах заборгованість по виплаті заробітної плати склала 6,8 млн грн.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас