Ахметов виділить постраждалим від вибуху на шахті 10 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ахметов виділить постраждалим від вибуху на шахті 10 млн грн

84
Президент благодійного фонду "Розвиток України" і футбольного клубу "Шахтар" Рінат Ахметов висловив співчуття сім'ям гірників шахти ім. Засядька у зв'язку з аварією, повідомляє прес-служба добродійного фонду.
"Я звертаюся до сімей шахтарів, які ще не врятовані, зі словами віри і надії на краще. Зі свого боку, хочу запевнити, що ми не залишимо без підтримки і допомоги жодну сім'ю, яка потрапила в біду. Сьогодні ФК "Шахтар" і Фонд "Розвиток України" прийняли рішення виділити постраждалим від вибуху на шахті ім. Засядька 10 мільйонів гривень", - йдеться в повідомленні.
"Багато шахтарів поки знаходяться під землею. Всі ми зараз сподіваємося на диво, віримо в порятунок наших співвітчизників", - говориться в повідомленні.
"Я звертаюся до сімей загиблих і постраждалих зі словами глибокого співчуття у зв'язку з масштабною бідою", - підкреслює Ахметов.
Також прес-служба благодійного фонду "Розвиток України" інформує про те, що для роботи з сім'ями постраждалих створено координаційну раду фонду, яка почне працювати в понеділок на місці трагедії.
Вночі 18 листопада в Донецьку, на підприємстві "Шахта імені О.Ф. Засядька" на горизонті 1078 метрів при проведенні робіт стався вибух метано-повітряної суміші.
Всього на момент аварії в шахті працювали 457 гірників. За останніми даними, загинули 63 гірники.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас