Через високі ціни на квитки футбол віддаляється від простих уболівальників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через високі ціни на квитки футбол віддаляється від простих уболівальників

Валюта
262
Міністр спорту Великобританії Джеррі Саткліфф (Gerry Sutcliffe) назвав зарплату капітана лондонського "Челсі" Джона Террі "непристойною" і розкритикував керівництво "Манчестер Юнайтед" за підвищення цін на квитки.
Так, на думку Саткліффа, існує небезпека того, що футбол втратить зв'язок зі звичайними вболівальникам через захмарні розміри зарплат гравців, і що клуби можуть за допомогою цін закрити простим людям доступ на стадіони.
"Бажаю Джону Террі удачі, але думаю, що одержувати 150 тисяч фунтів на тиждень - непристойно, - цитує міністра Times Online. - Звичайні люди з вулиць не можуть зрозуміти таких зарплат. В "Челсі" 250 мільйонів боргу, і, можливо, вони із цим справляються, але це щось нереальне. 250 мільйонів боргу - це показник нестійкості".
Джеррі Саткліфф звернув увагу і на те, що цього року "Манчестер Юнайтед" збільшив вартість сезонного абонемента на 13 відсотків. Крім того, уболівальники також повинні в примусовому порядку купувати квитки на ігри Ліги чемпіонів і Кубка ліги, а це коштує додаткові 200 фунтів.
"Через це футбол стає усе дальшим від простих уболівальників", - заявив Саткліфф.
Раніше Деньги писали про те, що віце-президент Федерації футболу України Володимир Лашкул виступив за підвищення цін на матчі "Динамо".
За матеріалами:
Деньги.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас