В США впіймали нового "Робіна Гуда " — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В США впіймали нового "Робіна Гуда "

Кримінал
159
В американському банку піймали новоявленого "Робіна Гуда", що на свій розсуд роздавав кредити нужденним, знімаючи гроші із чужих рахунків.
Суд штату Іллінойс присудив менеджера банку майже до 3,5 років в'язниці, визнавши його винним у фінансових махінаціях. Новоявлений "Робін Гуд" переказував гроші за своїм розсудом, частину з них залишаючи собі.
Засуджений аферист працював в управлінській ланці одного з банків у Пеорії. Подібно знаменитому розбійникові і, одночасно, борцеві з несправедливістю в середньовічній Англії Робіну Гуду, шахрай на свій розсуд переказував гроші з одного рахунку на іншій.
Він також видавав кредити у свідомо невигідних для банку випадках. При цьому частина коштів 37-річний Томас Маріотті з міста Толука залишав собі.
Психолог, що був присутнім на суді, підтвердив, що в підсудного "менталітет Робіна Гуда", оскільки він намагався за допомогою фінансових махінацій підтримувати нужденних у коштах. В одному випадку він видав кредит на 45 тисяч доларів, сказав його адвокат Рон Хемм.
У п'ятницю його присудили до 41-місячного ув'язнення. Крім того, засуджений зобов'язаний відшкодувати більше 691 тисячі доларів своєму колишньому роботодавцеві і клубу Tall Oaks Country, що постраждав найбільше.
До узяття під варту, що відбудеться майбутнього місяця, Маріотті буде на волі.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас