БЮТ уже почав ліквідацію ФДМ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БЮТ уже почав ліквідацію ФДМ

Фондовий ринок
321
Представники БЮТ направили в регіональні представництва Фонду державного майна (ФДМ) листа із проханням звільнити приміщення у зв'язку з його майбутньою ліквідацією.
Про це повідомив голова ФДМ Валентина Семенюк.
Ліквідація ФДМ і створення міністерства з аналогічною назвою є одними із завдань Кабміну у випадку формування коаліції в складі БЮТ і блоку Наша Україна - Народна самооборона (НУНСО).
"Сьогодні, коли коаліція ще не створена і договір двох політичних сил остаточно не підписаний, регіональні відділення фонду почали одержувати листи з вимогою виїхати із приміщення, оскільки в найближчому майбутньому такого інституту не буде",- розповіла Семенюк.
Зокрема, за її словами, лист від представника БЮТ одержало регіональне відділення фонду у Волинській області.
"По Волині - 1,7 тис. приватизаційних справ. Головна мета такого виселення - знищити архіви всіх документів",- вважає Валентина Семенюк.
В 1991 ФДМ створювався як тимчасовий орган, підконтрольний особисто президентові, на той момент - Леоніду Кравчуку. Передбачалося, що фонд ліквідують після того, як з держвласності буде виведений останній об'єкт.
Уряд Віктора Януковича прогнозував перспективу повного розпродажу на 2010-2012. Але джерела в БЮТ заявили, що фонд буде ліквідований уже на початку наступного року.
Раніше Семенюк виступила проти реорганізації ФДМ.
Семенюк заявила, що реорганізація ФДМ в міністерство приведе до швидкого продажу всіх неприватизованих підприємств України
За матеріалами:
Экономические Известия
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас