Поляки чекають на інвестиційний бум в Україні та Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Поляки чекають на інвестиційний бум в Україні та Польщі

Казна та Політика
302
Радник-міністр відділу торгівлі та інвестицій посольства Польщі в Україні Ганна Сковронська-Лучинська вважає, що Україну і Польщу очікує інвестиційний бум.
"Я впевнена, що Україну і Польщу очікує інвестиційний бум", - сказала Сковронська-Лучинська.
За її словами, це, у першу чергу, пов'язане із проведенням в Україні та Польщі фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Сковронська-Лучинська вважає, що ця подія істотно збільшить рівень інвестицій в інфраструктуру. За її словами, це також значно буде сприяти більш тісному співробітництву українських і польських бізнесменів.
У свою чергу посол Польщі в Україні Яцек Ключковський заявив, що Польща задоволена динамікою зростання польських інвестицій в економіці України.
"Динаміка збільшення польських інвестицій в Україні становить більше 50%. Ми задоволені такою динамікою", - сказав посол.
Ключковський нагадав, що Польща посідає 11-е місце серед країн, які інвестують в Україну, і її частка становить 500 млн доларів.
Як повідомлялося, результати експертного дослідження проведеного в Харкові показали, що інвестклімат у місті - один з найгірших в Україні.
Раніше мер Ялти Сергій Брайко прогнозує залучення близько 200 млн доларів інвестицій у будівництво об'єктів у місті в 2008 році.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас