В США вибухнув газопровід: є жертви — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В США вибухнув газопровід: є жертви

Енергетика
141
Під час вибуху пропанового газопроводу в окрузі Кларк, штат Міссісіпі, загинуло 2 особи. Люди, що проживали в радіусі 1,6 км від епіцентру вибуху, евакуйовані, повідомляє Reuters. За попередніми даними, у результаті аварії постраждали 5 житлових будинків.
Відразу після вибуху почалася потужна пожежа, що за лічені години знищила більше 60 гектарів лісу.
Тим часом, як повідомляють представники газотранспортної компанії, якій належить ця ділянка газопроводу, вогонь у трубі діаметром 30,5 см дотепер не погашений.
Газопровід, на якому через невстановлені поки що причини відбувся вибух, з'єднує штати Техас і Північна Кароліна. Його пропускна здатність становить близько 5,5 тис куб. м на добу.
Останній раз подібний інцидент відбувся в США рівно рік назад. 12 листопада 2006 р.на відстані 14 км на південний-захід від адміністративного центру штату Вайомінг м.Шаєнн бригада робітників проводила будівельні роботи, і бульдозер випадково зачепив газопровід, що належить компанії El Paso Corp.
Висічена іскра привела до загоряння повітряно-газової суміші і вибуху. Водій бульдозера загинув на місці. Інші 13 робітників, що перебували неподалік від місця події, не постраждали. Пожежу вдалося швидко ліквідувати.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас