Україна передала Німеччині білоруса, який грабував банки у ФРН — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна передала Німеччині білоруса, який грабував банки у ФРН

Кримінал
97
В аеропорті «Бориспіль» відбулася екстрадиція правоохоронним органам Німеччини 29-літнього білоруського громадянина, підозрюваного в збройному пограбуванні банку в Німеччині.
Про це «proUA» повідомила прес-служба МВС.
Як відзначається в повідомленні прес-служби, ще два роки тому в Національне бюро Інтерполу в Україні надійшов запит від правоохоронних органів Німеччини щодо пошуку з метою арешту і подальшої екстрадиції громадянина Республіки Бєларусь Г., підозрюваного в здійсненні збройного пограбування банку з використанням вогнепальної зброї в місті Лаар, Німеччина, ще в травні 2005 року. Арешт даної особи санкціонований 8 листопада 2005 року прокурором міста Оснабрюк, Німеччина.
Під час розшукних заходів НЦБ Інтерполу з'ясували, що розшукуваний кілька разів перетинала державний кордон України в Житомирській області.
29-літнього громадянина Бєларусі затримали працівники УМВД України в Житомирській області при спробі перетнути державний кордон України на КПП «Виступовичі».
Генеральна Прокуратура України задовольнила клопотання органів юстиції Німеччини про видачу підозрюваного з метою притягнення його до кримінальної відповідальності.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас