Україна прийме представників фінансових розвідок з 106 країн світу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна прийме представників фінансових розвідок з 106 країн світу

164
У Києві відбудеться засідання робочих груп Егмонтської групи, у якій візьмуть участь представники 106 країн світу.
Як повідомили ЛIгабiзнесIнформ у прес-службі Державного комітету фінансового моніторингу України, засідання на території України в жовтні 2007 року визначене Егмонтом відповідно до представленого в червні 2006 року Держфінмоніторингом офіційної заявки на проведення засідання робочих груп Егмонтської групи. У той же час, Україна є першою державою серед країн пострадянського простору, де пройдуть заходи такого роду.
Урочисте відкриття засідання відбудеться 16 жовтня 2007 року в "Українському домі" у Києві, де й будуть проходити подальші засідання.
На думку вітчизняних фахівців, проведення засідання Егмонтської групи в Україні значно підсилить роль нашої країни в сфері глобальної боротьби з економічними злочинами на міжнародній арені, і затвердить позитивний імідж нашої країни, як активного й надійного партнера світової мережі протидії відмиванню коштів і фінансуванню тероризму.
Нагадаємо, метою діяльності Егмонтської групи, що поєднує підрозділи фінансових розвідок 106 країн світу, є забезпечення обміну інформацією в справах щодо відмивання коштів і фінансування тероризму.
Державний комітет фінансового моніторингу України придбав повноправне членство в Егмонтської групі 26 червня 2004 року. На сьогодні Держфінмоніторинг бере участь у діяльності п'яти робочих груп Егмонта і є спонсором по прийнятті в Егмонтську групу семи нових учасників.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас