Велика перетряска в Citigroup — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Велика перетряска в Citigroup

189
Американський інвестиційний банк Citigroup Inc. заявив, що поєднує інвестиційнно-банківський підрозділ і підрозділ альтернативних інвестицій у Групу інституціональних клієнтів, яку очолить Вікрам Пандіт. У заяві, зробленій головним виконавчим директором Citigroup Чарльзом Прінсом, також вказується, що Томас Махерас, який очолював трейдінг і операції на ринках капіталу в внвестиційнно-банківському підрозділі, покине компанію.
Як повідомляється в онлайновом виданні Wall Street Journal, Махерас, який пропрацював 23 року в Citibank, раніше розглядався як потенційний спадкоємець Прінса, але тепер ця роль приділяється Пандіту, який пришлов в Citigroup кілька місяців тому з Morgan Stanley. У той же час, на думку голови виконавчого комітету Citigroup Роберта Рубіна, просування Пандіта по службі не означає що він стане спадкоємцем Прінса незабаром. За WSJ, Рубін заявив, що Прінс залишиться в компанії ще багато років, і питання про спадкоємця постане це нескоро.
Минулого тижня Citigroup оголосила, що її прибуток за III квартал буде на 60% нижче, ніж у той же періоді минулого року у зв'язку із проблемами на світових кредитних ринках і кризою в сфері іпотечних кредитів. Ця заява спонукала низку інвесторів та аналітиків заговорити про відставку Прінса з банку, що, на їх думку, повинено показувати більш високі результати. За інформацією WSJ, рада директорів підтримує Прінса. Він також одержав підтримку від саудівського принца Альваліда бін Талала, який є найбільшим акціонером Citigroup.
За матеріалами:
UABanker.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас