Аваль запропонував приватним особам внесок з авансовою виплатою відсотків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Аваль запропонував приватним особам внесок з авансовою виплатою відсотків

Кредит&Депозит
6
Акціонерний поштово-пенсійний банк «Аваль» запропонував приватним особам новий вид внеску — «Авансовий», що передбачає авансову виплату відсотків за весь термін дії внеску.
Про це повідомила прес-служба банку з посиланням на начальника відділу роздрібних операцій АППБ «Аваль» Наталю Оришичеву.
За її словами, починаючи з 17 червня н.р. усі фізичні особи можуть відкрити в банку «Аваль» «Авансовий» внесок терміном на 3 і 6 місяців на суму від 500 грн. При відкритті внеску його власники відразу одержують повну суму відсотків за весь термін дії внеску з розрахунку встановленої банком «Аваль» річної процентної ставки, що варіює в залежності від терміну і суми внеску.
Як повідомила Н. Оришичева, по тримісячним «Авансовим» внескам, сума яких не досягає 5 тис. грн., процентна ставка встановлена на рівні 11 проц. річних. По тримісячних внесках понад 5 тис. грн., процентна ставка складає 11 проц. річних.
По «Авансовим» внескам, розташованим на шість місяців процентна ставка досягає 13 проц. (при сумі до 5 тис. грн.) і 14 проц. річних (при сумі понад 5 тис. грн.).
При цьому, як підкреслила Н. Оришичева, по уже відкритих внесках установлені процентні ставки не міняються протягом усього терміну депозитного договору.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас