Путин: Несировинний сектор визначає сьогодні підйом російської економіки — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Путин: Несировинний сектор визначає сьогодні підйом російської економіки

Енергетика
233
Підйом російської економіки на дві третини забезпечується за рахунок несировинного сектора, заявив президент РФ Володимир Путін, виступаючи на восьмому з'їзді "Єдиної Росії".
"У свій час значну роль у наших економічних успіхах зіграв сировинний сектор, сприятлива зовнішньоекономічна кон'юнктура, однак сьогодні підйом економіки вже на дві третини забезпечується за рахунок несировинного сектора. В останні роки на передній план вийшли будівництво, торгівля, що переробляють галузі", - сказав Путін.
За його словами, протягом семи місяців 2007 року ці галузі зростають темпами близько 15%, а будівництво - темпами в 25%.
"За останні сім років наша економіка виросла на 60%, більш ніж у два рази збільшилися реальні, наголошую, реальні прибутки громадян. Були зроблені перші самі невідкладні кроки в охороні здоров'я та освіти, тільки перші кроки. Намітилися позитивні зрушення в демографічному розвитку", - сказав Путін.
Не в останню чергу, за його словами, цього вдалося досягти завдяки пріоритетним національним проектам.
Путін відзначив, що при всіх проблемах сільського господарства воно розвивається сьогодні "набагато більш ефективно, ніж навіть у радянські роки".
За його словами, до 2010 року асигнування на потреби села будуть збільшені майже у два рази.
Глава держави повідомив також, що торік був відзначений рекордний інвестиційний ріст - 13,5%, а за сім місяців цього року - більше 20%. "Все це гарний заділ на майбутнє", - підкреслив президент.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас