Банк "Фінанси і Кредит" пропонує нову платіжну картку в євро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Фінанси і Кредит" пропонує нову платіжну картку в євро

Фондовий ринок
261
Банк «Фінанси і Кредит» запропонував новий пластиковий продукт – платіжну карту EUROCARD/MASTERCARD у євро. Євро-карта від банку «Фінанси і Кредит» - унікальна пластикова карта, що дозволить клієнтам Банку одержати будь-як вид сервісу в країнах Єврозони без комісійних за конвертацію.
За словами директора департаменту платіжних карт Банку «Фінанси і Кредит” Олександра Кучменко «основною перевагою при використанні нової євро-карти клієнтами нашого банку є те, що користувач не втрачає 1,5-2 % за конвертацію валюти в євро при безготівкових чи розрахунках же при знятті наявних євро. Крім того, власник пластикової карти EUROCARD/MASTERCARD у євро зможе скористатися нею і на території України.»
Також Олександр Кучменко вважає випуск пластикових карток у євро перспективним напрямком у картковому бізнесі Банку “Фінанси і Кредит”, оскільки, на його думку, під кінець року обсяг пластикових карток у євро складе близько 15% від загального обсягу міжнародних карт Банку “Фінанси і Кредит”, емітованих в іноземній валюті.
Eurocard/Mastercard у євро можна оформити в будь-якім відділенні Банку «Фінанси і Кредит». Випуск і річне обслуговування для карти CIRRUS MAESTRO – 5 євро, EUROCARD/MASTERCARD – 15 євро, EUROCARD GOLD- 80 євро. Незнижуваний залишок для CIRRUS MAESTRO – 5 євро, EUROCARD/MASTERCARD – 200 євро, EUROCARD GOLD - 2000 євро. На залишки по картковому рахунку Банк нараховує 4% річних.
Довідка:
КБ “Фінанси і Кредит” створений у 1990 році. За станом на 13.06.2002 року банком емітовано більш 92,5 тисяч карт, у мережі обслуговування карт працює 35 банкоматів, 370 POS-терміналів, 233 пункту видачі наявних, більш 500 торгово-сервісних точок, що уклала договори еквайрінга, приймають пластикові карти до оплати.
За матеріалами:
Фiнанси та Кредит
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас