Тимошенко заявляє про початок афери із злиття всіх активів ПЕК в один концерн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко заявляє про початок афери із злиття всіх активів ПЕК в один концерн

Фондовий ринок
175
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко заявляє, що в Україні почалася широкомасштабна афера із злиття всіх активів паливно-енергетичного комплексу (ПЕК) в один концерн.
"У результаті різних балансів, функцій і наслідків діяльності в паливно-енергетичному комплексі... будемо мати нестабільну систему життя й існування", - сказала вона на прес-конференції в Чернігові у вівторок, передає її прес-служба.
За словами Тимошенко, вже є потенційний господар цього концерну.
"До банкрутства починають доводити злиту воєдино потужну компанію - систему паливно-енергетичного життя країни. Потім все це буде так, як і з "Дніпроенерго", - відзначила вона.
Тимошенко додала, що Нікопольський завод феросплавів (Дніпропетровська обл.), який був за рішенням Верховного суду повернутий державі, у даний момент знову є у власності Віктора Пінчука (великий український бізнесмен Віктор Пінчук) і його компаньйонів.
"Готується потужна емісія, що доведе державний пакет до 10%, і вже нічого неможливо буде зробити", - сказав лідер БЮТ, відзначивши, що в цей час на продаж виставлено багато держпідприємств.
Тимошенко також висловила обурювання новим ростом вартості житлово-комунальних послуг і намірами "Укрзалізниці" підвищити вартість пасажирських перевезень в 2-2,5 рази.
Лідер БЮТ відзначила, що ці новини є невтішними для нового уряду: "Я вважаю, що 15 днів, які залишилися до виборів, можуть перетворитися для країни в повну вакханалію щодо поділу ресурсів і фінансових потоків".
"Новий уряд буде мати великі проблеми з поверненням всього цього хоча б до того стану, який було на початку 2007 року", - відзначила вона.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас