Відкрито реєстрацію на осінню 2007 року екзаменаційну сесію за програмою CAP/CIPA — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Відкрито реєстрацію на осінню 2007 року екзаменаційну сесію за програмою CAP/CIPA

344
12 вересня 2007 р. відкрито реєстрацію на іспити липневої екзаменаційної сесії за програмою CIPA (Сертифікований міжнародний професійний бухгалтер).
Цього літа можна буде скласти іспити з предметів рівня CAP (Сертифікований бухгалтер-практик, перший сертифікаційний рівень програми):
- Фінансовий облік 1
- Управлінський облік 1
- Податки та право
та CIPA (другий сертифікаційний рівень програми):
- Аудит - Фінансовий менеджмент - Фінансовий облік 2 - Управлінський облік 2
Тобто, успішно склавши ці іспити, а також виконавши інші кваліфікаційні вимоги, спеціаліст (бухгалтер, фінансовий менеджер, аудитор, представник суміжної економічної професії) має право на сертифікат CAP або CIPA.
Що дає сертифікат роботодавцю та спеціалісту?
Cертифікат професійного бухгалтера дає впевненість – як фахівцю, так і роботодавцю. Фахівець стає більш впевненим у своїх знаннях та професійних навичках, а його керівник, роботодавець – у своєму персоналі, а відтак – і в успішності бізнесу. Також роботодавцю легше шукати фінансові, бухгалтерські кадри, а сертифікований фахівець може претендувати на вищу зарплату, а також на просування службовими сходами. Адже його знання підтверджено незалежним та об'єктивним тестуванням.
Чи потрібно проходити спеціальне навчання?
Навчання, тренінги формально не є обов'язковими для отримання сертифікату. Але, звісно ж, належна підготовка до іспитів значно підвищить шанси їх успішного складання. Недарма багато українських та іноземних компаній обрали саме програму CAP/CIPA як корпоративну програму підвищення кваліфації для своїх бухгалтерів.
Доступна інфраструктура
Навчатися, так само як і складати іспити можна у всіх регіонах України. Детальну інформацію про, сертифікацію, можливості навчання, контакти організаторів навчання а також історії успіху учасників програми можна знайти на сайті www.cipa.org.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас