Зубков розповів про пріоритети уряду Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Зубков розповів про пріоритети уряду Росії

154
Кандидат у прем'єри РФ Віктор Зубков назвав у числі найближчих пріоритетів діяльності уряду питання, пов'язані з розвитком макроекономіки, розвитком регіонів, промисловості, енергетики, а також питання, що стосуються створення корпорацій.
Ці пріоритети, як повідомив Зубков у четвер ввечері, він має намір озвучити у п'ятницю в Держдумі в ході обговорення його кандидатури.
"Думаю, про що буду говорити. Буду говорити про ті пріоритети, які повинне уряд виділити в частині макроекономічного розвитку, у частині розвитку регіонів, розвитку нашої промисловості, про стан електроенергетики, відносно корпорацій".
Особливу увагу, за словами Зубкова, варто приділити питанням соціального розвитку.
"Економіка повинна розвиватися", - заявив кандидат у прем'єри.
Він додав, що якщо буде розвиватися економіка, то покращиться макроекономічна ситуація, "легше буде і із соціальними питаннями".
Зубков також відзначив, що країна розвивається і демонструє гарну макроекономічну динаміку.
"Непогано йдуть справи в будівництві, на споживчому ринку", - прокоментував він нинішню ситуацію в російській економіці.
Говорячи про консультації, що відбулися в четвер, з депутатськими фракціями, Зубків повідомив, що було задано колосальне число питань.
За його словами, депутатів турбують низькі пенсії, стан доріг і лісів, і т.п.
"Тобто, депутатів цікавлять різні питання, які або повільно вирішуються або зовсім не вирішуються", - у тому числі сказав Зубков.
Держдума в п'ятницю розгляне кандидатуру глави Росфінмоніторингу Віктора Зубкова на посаду прем'єра РФ.
У середу президент Росії Володимир Путін прийняв відставку прем'єра Михайла Фрадкова і вніс до Держдуми кандидатуру Зубкова на посаду глави кабінету міністрів.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас