Німці відкриють в Україні іпотечний банк — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Німці відкриють в Україні іпотечний банк

Кредит&Депозит
442
Німецька інвестиційна компанія RG Securities, відома як радник Deutsche Bank в Україні і організатор розміщень українських компаній у Франкфурті, відкриє в Україні іпотечний банк, пише Коммерсант-Україна.
Учора Антимонопольний комітет заявив про видачу німецької компанії RG Securities дозволу на створення Ар Джі Ай Банк. Дозвіл дійсний протягом 18 місяців. В RG Securities розповіли, що банк буде спеціалізуватися на іпотеці. "У нас з'явився новий відділ, що буде займатися управлінням активами, і ми намагаємося розвивати різні напрямки, - повідомив керівник відділу ринків, що розвиваються, RG Securites Катерина Шумська. - Іпотека в Україні здалася нам найцікавішим напрямком, тому що нам завжди хотілося б займатися нерухомістю не просто як інвестору, а брати участь у реалізації проектів. Створення іпотечного банку стане для нас можливістю зробити це".
RG Securites AG створена в 1978 році. Компанія займається торгівлею цінними паперами, управлінням активами, брокерською діяльністю та виведенням компаній на Франкфуртську фондову біржу (FSE). У 2006 році активи RG Securites склали 8,834 млрд євро (в I півріччі 2007 року - 14,957 млрд євро), прибуток - 1,653 млрд євро (932,97 млн євро).
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас