UM Air поновили сертифікат — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

UM Air поновили сертифікат

154
Державіаадміністрація України вирішила відновити сертифікат експлуатанта авіакомпанії Українські середземноморськї авіалінії (UM Air).
Відповідно до повідомлення компанії, "13 вересня о 18:00 сертифікат експлуатанта авіакомпанії UM Air був відновлений, і вона продовжує виконувати всі рейси за розкладом і зобов'язання перед пасажирами в повному обсязі".
Отже, Державіаадміністрація та UM Air звернуться до Єврокомісії із проханням переглянути рішення про включення авіакомпанії в так званий "чорний список" у зв'язку з усуненням UM Air всіх зауважень до вимог безпеки польотів. Української авіалінії Ukrainian-Mediterranean Airlines з вівторка заборонено здійснювати перевезення в країни Європейського союзу.
Раніше Державіаадміністрація 25 липня вирішила заборонити польоти авіакомпанії Українсько-середземноморські авіалінії.
Компанії ставиться в провину маскування фактів порушень щодо безпеки польотів, зокрема, численні випадки перевищення норми робочого часу екіпажів. Авіакомпанія оскаржила це рішення в Госпсуді Києва, розгляд справи запланований на вересень.
Авіакомпанія UM-Air - третій за обсягами авіаперевізник в Україні, надає послуги з регулярних і чартерних пасажирських перевезень. Заснована в 1998 році, почала чартерні і регулярні рейси із червня 2000 року. На сьогодні АК UM-Air виконує чартерні і 22 регулярних рейси в Німеччину, Казахстан, Узбекистан, Росію, Грузію, Азербайджан, Бєларусь, Сирію, Йорданію, Ліван, Іран, Єгипет, Туреччину та інші країни.
За матеріалами:
Коммерсант-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас