Банк "Контракт" вийшов у лідери із зростання депозитів фізосіб — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Контракт" вийшов у лідери із зростання депозитів фізосіб

309
Обсяг депозитних внесків, розміщених у банку «Контракт» приватними особами за період з 01.08.2006 до 01.09.2007, виріс на 9%.
Тим часом, за повідомленням прес-центру НБУ, загальний обсяг банківський депозитів фізичних осіб в Україні за цей же період збільшився тільки на 3,9%.
Таким чином, за темпами росту внесків приватних осіб банк «Контракт» випередив середньоринковий рівень у 2,3 рази.
З початку року до 01.09.07 обсяг депозитів фізичних осіб у банку «Контракт» збільшився на 39%, у той час як зростання цього показника за банківською системою України в цілому склав тільки 28%.
Ці результати свідчать про постійне зростання інтересу вкладників до банку «Контракт». Очевидно, - внаслідок ефективності політики створення максимально комфортних умов для клієнтів.
Банк «Контракт» працює з 1993 року. «Контракт», спільно зі своїми дочірніми консалтинговими компаніями «Аудит-Контракт», «Про-Контракт» та «Юр-Контракт», входить у групу W.J.Group (Дабл Ю Джей Груп) - одного з найбільших експортерів і перерабобників зернових і олійних культур із країн СНД і Східної Європи.
У цей час у банку «Контракт» максимальна ставка з депозитів у гривні становить 16,5% річних; з депозитів в іноземній валюті - 11,5% річних.
Докладніше про банк «Контракт»: www.kontrakt.ua
За матеріалами:
Контракт
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас