Тимошенко розповіла де взяти гроші для повернення українцям внесків Ощадбанку к.СРСР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко розповіла де взяти гроші для повернення українцям внесків Ощадбанку к.СРСР

Казна та Політика
247
Для повернення українцям внесків Ощадбанку к. СРСР необхідно залучити в бюджет додаткові кошти за рахунок детинізації економіки, залучення іноземних інвестицій, а також за рахунок коштів від приватизації підприємств, вважає лідер БЮТ Юлія Тимошенко.
"Гроші ми візьмемо із трьох джерел. По-перше, детинізація економіки: ми зробимо так, що всі, хто сьогодні при владі і володіють корпораціями, будуть платити податки. Ми зробимо так, що за природні ресурси будуть платити бюджету дійсну ціну. І ми відкриємо шлях для інвестицій, які зможуть, розвиваючи країну, практично дати доходи в бюджет", - сказала вона в ефірі телеканала "1+1".
"І останнє, що, я думаю, буде дуже корисно. Все-таки вся приватизація, що буде тривати, також як і "Криворіжсталь", буде здійснюватися за справжньою вартістю під дійсні державні умови", - підкреслила Тимошенко.
"І це значить, що в нас будуть всі ресурси для того, щоб розрахуватися з людьми", - додав лідер БЮТ.
Як повідомлялося, лідер БЮТ підписала зобов'язання перед пенсіонерами, у пункті 4 якого говориться: "Протягом двох років після приходу до влади повернути всі заморожені внески Ощадбанку к.СРСР".
У свою чергу, лідер блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Юрій Луценко висловив сумніви в можливості повернути за два роки населенню України внески колишнього Ощадбанку СРСР. "У нашій програмі про співробітництво з БЮТ виписані зобов'язання повернути ці кошти, але я вважаю, що такі революційні темпи неможливі. Однак, якщо БЮТ має такі механізми, ми готові їх підтримати", - сказав він.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас