З 1 вересня британські візи стануть дешевшими для студентів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

З 1 вересня британські візи стануть дешевшими для студентів

101
З 1 вересня 2007 року британські візи стануть дешевше для студентів, які їдуть у Великобританію на короткотермінові курси навчання.
Про це прес-служба посольства Великобританії в Україні повідомила в п'ятницю.
З 1 вересня 2007 року буде введена нова короткотермінова студентська віза "Віза студента-візитера" (Student Visitor Visa) для тих студентів, які бажають учитися в Об'єднаному Королівстві до шести місяців, не будуть працювати протягом терміну свого навчання і шукати можливості продовження свого перебування в країні. Ця віза буде на 36% дешевше, ніж звичайна студентська віза і буде коштувати 665 грн.
Генеральний консул посольства Великобританії в Україні Мартін Харріс вважає, що "введення нової, недорогої візи студента-візитера - один із кроків, які робляться для поліпшення візових послуг".
"Черги зменшилися з тих пір, як ми впровадили он-лайн заповнення анкет і призначаємо дату особистої подачі документів. Із серпня 2007 року ми почали збирати біометричні дані, щоб забезпечити захист осіб, що подають заяви для відкриття британської візи, від підробки особистих даних, а також зробити цю процедуру більш захищеною. Наш новий візовий центр продовжив години прийому документів, що у свою чергу допоможе задовольнити зростаючий попит на британські візи", - підкреслив він.
За останніми статистичним даними тільки в першій половині 2007 року кількість студентських віз, виданих українським громадянам, зросло на 16.6% у порівнянні з тим же періодом минулого року. Тенденція визначається тим, що все більша кількість людей обирає Великобританію місцем подорожі, ведення бізнесу та навчання.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас