ЮНИСТРИМ, MONEYGRAM, WESTERN UNION - УФГ продовжує розширювати діапазон послуг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ЮНИСТРИМ, MONEYGRAM, WESTERN UNION - УФГ продовжує розширювати діапазон послуг

887
АТ „УКРАЇНСЬКА ФІНАНСОВА ГРУПА” РОЗПОЧИНАЄ ВІДПРАВЛЯТИ Й ПРИЙМАТИ ГРОШОВІ ПЕРЕКАЗИ СВОЇХ КЛІЄНТІВ ІЩЕ ЧЕРЕЗ ОДНУ ПОПУЛЯРНУ МІЖНАРОДНУ СИСТЕМУ ТРАНСФЕРУ ГРОШЕЙ - UNISTREAM
АТ „Украинская фінансова група” широко знана в Україні своїми успіхами у фінансово-інвестиційному бізнесі, де 17-ий рік упевнено тримається в групі лідерів. Зокрема, вона є одним із першопрохідників вітчизняного ринку міжнародних переказів грошей. Саме АТ „УФГ” належить важливий пріоритет: у 1993 році вона першою запросила до співпраці в Україні світового лідера швидкісних переказів грошей - американську компанію WESTERN UNION, що створила унікальну міжнародну систему обслуговування клієнтів, у якій діє нині більш ніж 300 000 пунктів у 200 країнах. А WESTERN UNION постійно відзначає свого першого українського партнера як одного з кращих ділових агентів у регіоні Європи й СНД, підкреслюючи тут насамперед високу якість обслуговування клієнтів.
Згодом АТ „УФГ” розширила діапазон послуг у сфері міжнародних грошових переказів, здійснюючи транзакції ще й через АNELIK, PRIVATMONEY, MONEYGRAM. У нинішньому році до них додалася ЮНИСТРИМ (UNISTREAM). Це також винятково популярна серед клієнтів міжнародна система термінових грошових переказів фізичних осіб без відкриття банківського рахунку. Серед її переваг перед іншими аналогічними системами - зручність і простота оформлення переказу, швидкість одержання грошей (уже через 10 хвилин переказана сума може бути в руках адресата), винятково низькі тарифи за відправлення переказу, а також те, що одержувач не несе ніяких витрат. Виплати тут здійснюються готівкою, у валюті переказу.
Таким чином, АТ „УФГ” зміцнила свої позиції на даному ринку, надаючи нині в Україні один із найширших комплексів послуг у сфері переказування грошей. При цьому компанія традиційно забезпечує рівень сервісу, що отримав солідне міжнародне визнання.
Прес-служба АТ „Українська фінансова група”
Прес-служба АТ „Українська фінансова група”
Ракін Олександр Петрович
e-mail: rakin@ufg.com.ua
т. 279-53-37
ф. 279-52-84 (для прес-служби)
Докладнішу інформацію з цієї теми можна одержати по телефону 8-800-500-1000. Всі дзвінки в Україні по цьому номеру для кожного, хто звертається - безкоштовні.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас