"Роснафта" придбала транспортні і медичні підприємства ЮКОСа — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Роснафта" придбала транспортні і медичні підприємства ЮКОСа

Фондовий ринок
95
Транспортні та медичні підприємства ЮКОСа придбала НК "Роснафта" за 18 млрд 576 млн 680 тис. руб. при стартовій ціні в 18 млрд 484 млн 259 тис. руб. Крок аукціону становив 92 млн 421 тис. руб., у ході торгів буо зроблено 1 крок.
Другий учасник торгів - ТОВ "Бенефіт" - жодного разу не підтримав ціну. При цьому в ході підготовчої фази аукціону інший учасник торгів - НК "Роснафті" - уперше попросив аукціонника не зараховувати список майна, включеного в лот, мотивувавши це тим, що в претендентів вже є вся необхідна інформація про лот N18. Ведучий аукціону погодився з даними доводами.
Сьогодні на аукціон виставлялися зокрема, акції ВАТ "ЄС Фінансово-промислова група"; ЗАТ "Інвестиційна Компанія "ЮКОС-Інвест"; ЗАТ "ЮКОСс-Транссервіс" (ЗАТ "ЮТС"); ЗАТ "ЮКОС- Інформ"; ЗАТ "Телекомпанія "Телебачення спеціального призначення"; YUKOS UK Limited; ТОВ "Юм-трейд", ЗАТ "Ордалія 2000", ФТТ "Сервіс" та ін.
Майно ЮКОСа пропонується до торгів у рамках процедури банкрутства нафтової компанії, а кошти, виручені від його продажу, підуть на покриття його зобов'язань і поточних витрат конкурсного виробництва.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас