Глава Нафтогазу: Щоб прибрати RUE, треба погасили всі борги — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава Нафтогазу: Щоб прибрати RUE, треба погасили всі борги

Енергетика
107
RosUkrEnergo працювала, працює, і найближчим часом буде працювати. Таку думку висловив глава НАК Нафтогаз України Євген Бакулін.
"Для того, щоб забрати RosUkrEnergo спочатку варто погасити всі ті борги, які напрацювала держава. Це, по-перше. А по-друге, договори були підписані або перепідписані в 2006 році. Отже, нам дісталася спадщина, яку ми, безумовно, зараз регулюємо якимись шляхами... Але відразу поправити ситуацію неможливо", - відзначив він.
"Багато хто сьогодні говорять про негативне явище, яке несе за собою RosUkrEnergo або про те, що необхідно створити щось інше. Але, на жаль, крім критиканства, ніхто нічого кращого, ніж RUE, ще не запропонував. Тому, я б сказав у такий спосіб: перш, ніж критикувати, треба хоча б подивитися, яка альтернатива в цьому випадку може бути", - вважає Бакулін.
У той же час він не підтвердив і не спростував думку про реальну зацікавленість Росії в тому, щоб забрати RosUkrEnergo. "Я такої інформації не маю", - сказав Бакулін.
Як повідомлялося раніше, 3 липня заступник голови правління російської компанії ВАТ Газпром Олександр Медведєв заявив, що без згоди компанії український бізнесмен Дмитро Фірташ не може проводити будь-які операції з акціями RosUkrEnergo.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас